Over ons

Over Carrosseriebedrijf

Aerts nv 

CARROSSERIE

 

Carrosseriebedrijf Aerts NV is een autoschadebedrijf waarin duurzaamheid, hoge kwaliteit en service primeren. Wij innoveren steeds en dat doen we al meer dan 25 jaar.
Wij beschikken over een hooggeschoold sterk team, die graag klaar staat om aan uw eisen voor de herstelling van uw voertuig te voldoen.
Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van schade voor alle merken van personen- en bestelwagens, en kunnen onze ervaring van A tot Z aanbieden aan de klanten, van expertise tot herstelling.
 

Carrosseriebedrijf Aerts NV maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.

Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.

ADMINISTRATIE & WERKPLAATS


Bent u particulier, ondernemer, deskundige, makelaar, verzekeraar of bestuurder van een bedrijfswagen ? Wij bieden steeds een professionele en volledige oplossing die beantwoordt aan uw verwachtingen.

Dankzij ons polyvalent en wel opgeleid personeel bieden wij een grote flexibiliteit in onze planning en een korte tijdsduur van de herstelling.

Wij bieden een volledige dientsverlening, van de takeldienst tot een vervangwagen voor de duur van de herstelling, en tot de overhandiging van uw hersteld en gereinigd voertuig.  

Wij nemen ook de nodige administratieve procedures met de makelaar of verzekeraar voor onze rekening.


WERKPLAATS


Oppervlakte van onze werkplaats : 1000 m²

Onze carrosserie is uw aanspreekpunt voor alle carrosserieherstellingen, inclusief ruitherstellingen, en herstellingen in smart en spot repair.

Alle carrosserieherstellingen doen wij zelf, in onze eigen werkplaats.

Wij beschikken over een richtbank.

Wij gebruiken steeds originele wisselstukken voor de vervanging van beschadigde onderdelen.

Onze verfproducten halen we bij de grotere wereldproducenten. Ze zijn waterdragend en zijn conform de CEE normen.


ONS TEAM


4 ervaren productieve medewerkers die uw voertuig herstellen

1 personeelsleden voor de administratie

Al onze medewerkers krijgen een doorgevoerde opleiding inzake nieuwe herstelmethodes, klantenservice en professionaliteit zodat wij een zeer kwaliteitsvolle herstelling kunnen garanderen  aan al onze klanten.


ANDERE DIENSTEN


Smart repair, Spot repair.

Herstelling van hagelschades.

Lassen van aluminium.

Herstellen en vervangen van autoruiten.

Herstelling van hybride voertuigen en elektrische voertuigen

Autoaircosystemen herstellen en/of aanvullen.

Herstellen van aluminium velgen

Herstellen van koplampen

Polieren van voertuigen.

Onderhoud van voertuigen.

Pick up & delivery

Wagenparkbeheer voor kleine KMO’s

Topassortiment aan jonge vervangwagens. Zuiver en volgetankt geleverd.

KWALITEIT en MILIEU

Als lid van de groepering AXIAL Belgium beantwoordt heel onze organisatie aan de Euro-Garant-normen voor carrosserieherstellers, die ieder jaar gecontroleerd worden door KIWA.

Deze certificatie is uw garantie voor het respect van strenge professionele normen op gebied van uitrusting, techniek, kwaliteit en milieu.